Predaj, rodinný dom, 1 064 m2, Važec, Važec 159 900,00 EUR navrhnúť cenu

Predaj, rodinný dom Važec, Vernárska - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

Ponúkame na predaj starší vidiecky dvojposchodový rodinný dom s pozemkom 1064 m2, ktorý sa nachádza v podtatranskej obci Važec. Dom je postavený ako dvojpodlažný rodinný dom s hospodárskou budovou a garážou a bol kolaudovaný v roku 1938 a prístavba 1967. Nachádza sa na rovinatom pozemku s veľkorysou rozlohou 1064 m2 blízko centra obce s výbornou dostupnosťou k všetkej potrebnej občianskej vybavenosti - potraviny, autobusová stanica, pošta, materská a základná škola.


DISPOZÍCIA DOMU:

Prvé podlažie je čiastočne zapustené a po vstupe cez zádverie sa dostaneme na schody vedúce na toto podlažiepo pravej strane a na druhé podlažie po ľavej strane. Nachádza sa tu samostatná izba, kuchyňa, práčovňa s kotlami, toaleta a garáž.

Na druhom podlaží sa nachádza vstupná chodba, z ktorej je po ľavej strane vstup do kuchyne. Z kuchyne sa dostaneme do menšej izby. Po vstupe po pravej strne sa nachádza kúpeľňa, toaleta a veľká obývacia izba priechodná do spálne. Z druhého podlažia vedú schody do podkrovia, ktoré nie je zobytnené.

K domu prislúcha väčšia hospodárska budova, ktorá je s domom spojená a určite poteší každého domáceho majstra alebo záhradkára. samotná budova je rozčlenená na niekoľko miestností. V súčasnosti sa časťvyužíva ako sklad, dielňa, dreváreň a pivnica.


STAV DOMU:

Dom je postavený kombináciou kameňa a tehly. Ako podlahová krytina bola použitá kombinácia dlažby, plávajucích podláh a drevených dosiek. Omietky sú vápené hladké, okná drevené krabicové. Strecha je sedlová s krytinou z pálenej škridly. Kúrenie je ústredné s plechovými radiátormi napojené na kotol na tuhé palivo VIADRUS (menený 2012) a plynový kotol PROTHERM (menený 2010). Ohrev vody zabezpečuje plynový bojler. Dom je napojený na verejný vodovod, kanalizáciu, elektrinu a je zavedený optický kábel TELEKOM, cez ktorý je možné využívať služby Magio.

Obec má veľmi dobrú polohu vzhľadom na dostupnosť do okresných miest Poprad a Liptovský Mikuláš alebo do Vysokých Tatier - či už po diaľnici alebo autobusovým a vlakovým spojením. Dom má charakter vidieckeho sídla a nemusí slúžiť iba na celoročné rezidenčné bývanie ale môže sa využívať aj na rekreačné účely. Energetická trieda G.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0944 515 056 alebo na marianhlavna@haloreality.sk. ID ponuky: LM-62389

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH
- na našom webe nájdete viac ako 2000 referencií spokojných klientov
- nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti
- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými maklérmi
- vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a nakreslíme aj pôdorys
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- hypotekárne služby našich partnerov na mieru
- naše služby neustále zdokonaľujeme/zaujíma nás váš názor
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.

  • Cena 159 900,00 EUR navrhnúť cenu
  • Vložené 19. 5. 2023
  • Číslo inzerátu AR-048A-147975 (62389)
  • Lokalita Važec

Kontaktovať makléra

Mgr. Marián Hlavna
Mgr. Marián Hlavna Telefón: +421944515056 E-mail: marianhlavna@haloreality.sk

Dbáme na ochranu osobných údajov, viac informácií nájdete tu
Kontaktovať
HALO reality, s.r.o. T.Vansovej 509/15 97101 Prievidza Telefón: 0915238411 E-mail: reality@haloreality.sk Web:
 
TOPlist TOPlist